Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

ZKO   IPK  Praha 6  Břevnov

 

d.jpg


Tradice a zkušenost

 

 

 

   Naše historie je opravdu bohatá. V roce 2009 jsme oslavili 90 let od založení.

Za tuto dobu prošel naším klubem bezpočet psovodů a psů, z nichž mnozí dosáhli vrcholových úspěchů ve sportovní kynologii. Také jsme úspěšnými organizátory mnoha vrcholových sportovních a chovatelských akcí na celostátní úrovni.

 

   Naše organizace se nejen v minulosti, ale i nyní aktivně věnuje sportovnímu výcviku psů na vrcholové úrovni. Hlavním cílem je kvalitní a profesionální příprava psovodů a psů na zkoušky, od těch základních až po vrcholové.

 

   Výcvik probíhá systematicky dle úrovně vycvičenosti psa a požadavků psovoda

pod vedením zkušených instruktorů, kteří jsou nejen úspěšnými  reprezentanty, ale někteří i  rozhodčími z výkonu a mohou tak významně pomoci zvláště začínajícím psovodům. Všem členům je k dispozici několik kvalifikovaných figurantů, mezi nimi i figurant svazový a figurant I. třídy. 

   Dvakrát ročně pořádáme zkoušky podle národního i mezinárodního zkušebního řádu a dva tradiční závody s kategoriemi opravdu pro každého (vč. ZMMP), s mnoha hodnotnými cenami. O kvalitní připravenosti našich členů svědčí i 98% úspěšnost na zkouškách.

 

   Vítána jsou všechna plemena i pejskaři, kteří mají zájem třeba jen o základní výchovu nebo základy výcviku poslušnosti. I když se snažíme každého motivovat k co nejlepším výsledkům je naším cílem především radost, zábava a sportovní vyžití pro psovoda i psa.    

  

    U nás nenajdete žádné „kurzy výcviku psa“, všem členům se věnujeme stejně a všichni u nás mají stejná práva a povinnosti. Za roční členský příspěvek (který je v mnoha případech menší než jinde 3 měsíční kurz) se stáváte členem naší organizace a Českého kynologického svazu a můžete 2x týdně využívat pečlivě udržované a vybavené cvičiště pod vedením instruktorů i figurantů bez jakýchkoli dalších poplatků. Je na každém jak často a intenzivně bude cvičit a jakých cílů bude chtít se svým psem dosáhnout.

 

   K dispozici je také bohatě zásobená kantýna jak nápoji, tak výborným jídlem. Výcvik si zpestřujeme posezením a zábavou, v teplých měsících venku na upraveném a oploceném prostoru, v zimě je nám k dispozici prostorná vytápěná klubovna s velkým krbem.  Během roku pořádáme přátelská posezení, grilování nebo vánoční večírek.  K pohodlí našich čtyřnohých kamarádů slouží nově pořízené odkládací boxy umístěné ve stinném a klidném zákoutí. Parkování je u nás pohodlné, v případě MHD je cesta k nám velmi snadná.

 

 

Přijďte se k nám nezávazně podívat.